EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

ШІСТЬ ТИПІВ ФОРМАЦІЇ У ФОРМАЦІЙНІЙ ШКОЛІ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

10 листопада 2015 р. Б.

Курс внутрішнього зцілення “Край Одежі” Ісуса

DSCN6494Наступний курс, який з волі Божої відбувся у Прокатедральному соборі “Благовіщення Пресвятої Богородиці” відразу після закінчення курсу Авраам – реколекції внутрішнього зцілення. Край Одежі, курс реколекцій що відбувся 6-8 листопада – дні справжнього внутрішнього зцілення зранень і непрощення, відновлення любові до себе. Адже незцілене людське серце – джерело страждань не тільки самої особи, а й її найближчих і найрідніших людей. Зранене серце замикає особу в себе саму, і тоді ми не можемо бачити потреб інших людей, їхні страждання і переживання. А найголовніше – не можемо побачити і відчути любов Ісуса і прийняти Його милосердя і прощення. DSCN6307Ми перестали любити себе, людина перетворюється з дитини, яка є щирою і відкритою на всіх і не боїться виявляти свою любов, на закриту особу, яка боїться інших, себе саму і Господа. Звісно в такому випадку є неможливо відкритися як на любов іншої людини, так і на любов до Бога. Звідси і маємо такі численні проблеми у взаєминах батьків і дітей, у сім’ях та родинах, між близькими і коханими людьми.

Єдиний вихід – звернутися по допомогу до єдиного Лікаря наших душ і сердець – Ісуса. Звернутися з вірою, воланням, звернутись до єдиного Спасителя, подібно як звернулася до Ісуса кровоточива жінка, перед тим випробувавши всі методи і розтративши увесь свій маєток на лікарів, які не могли нічим зарадити її хворобі.

DSCN6401Тому Господь і дав на початку нашої духовної формації реколекції для внутрішнього зцілення. Більше 100 осіб з усіх куточків України, з різною ментальністю, з різних харизматичних спільнот, а також особи не знайомі з харизматичним рухом були об’єднані у спільній молитві – благанні і прославі Ісуса. Проповідники з Італії були приємно вражені великою кількістю присутніх на реколекціях і направду пережили цей шлях разом з нами – українцями. Бачимо що Дух Святий не має обмежень у культурі і національностях. Разом із кровоточивою жінкою всі мали можливість приступити і торкнути справжній край одежі живого Ісуса, тим самим виявляючи бажання і необхідність визволення і зцілення. DSCN6367Наступним кроком є найважча річ – прощення. Прощення своїм кривдникам, прощення також собі, а також навіть прощення Богові, на якого ми дуже часто ображаємося і його волі і любові не розуміємо. Саме це є головною умовою внутрішнього зцілення, тому увесь курс реколекцій був побудований навколо прощення. І динаміка з картоплею, яка на початку видавалась дуже незрозумілою і навіть  дивною, наприкінці реколекцій стала тією дорогою, через яку Господь надзвичайно сильно діяв, пригадував імена осіб які нас скривдили, яких ми скривдили, і давав ласку справжнього прощення. Доказом цього є численні свідчення учасників курсу, яким Господь дав ласку вибаченяя своїм кривдникам.

DSCN6508Але з курсом реколекцій Бог тільки починає шлях внутрішнього зцілення. Цей шлях продовжується в кожного вдома, в сім’ї, на роботі. Маємо вже свідчення початку переміни відносин у сім’ях учасників, які ви можете прочитати і побачити на нашому сайті та на сайті Спільноти Святого Миколая. Слава Богу за початок цього шляху!

Висловлюємо велику подяку всім, хто спричинилися до проведення реколекцій, за гостинність мешканців Бучача,перекладачам, всім хто готували їжу і жертвували продукти, кошти, час, всім хто молилися і постили.. Не пишу імен цих людей, тому що список би продовжився на багато і багато сторінок. Господь знає кожного. Слава Господу!

Старший служитель

Тарас Дідух

DSCN6190    DSCN6321    DSCN6323

DSCN6292    DSCN6433

DSCN6253    DSCN6409    DSCN6496

Більше фото можна переглянути тут.